Tekstformat

Plain text

 • Ingen HTML-tagger tillatt.
 • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
 • Linjeskift og avsnitt gjenkjennes automatisk. Linjeskiftmerket <br/> og avsnittsmerkene <p> og </p> settes inn automatisk. Hvis avsnitt ikke gjenkjennes, sett inn noen ekstra tomme linjer.

Basic

 • Tillatte HTML-tagger: <em> <strong> <ul> <ol> <li> <p> <br>

  Dette nettstedet tillater bruk av HTML. Det kan virke uoverkommelig å lære alt om HTML, men det er lett å lære hvordan man bruker den mest brukte HTML-notasjonen. Denne tabellen gir eksempler for hver tagg som kan brukes på nettstedet.

  For mer informasjon se W3C sin HTML-spesifikasjon eller bruk din favoritt søkemotor for å få finne andre nettsteder som informerer om HTML.

  Beskrivelse av stikkordDu skriverDu får
  Uthevet<em>Uthevet</em>Uthevet
  Fet<strong>Fet</strong>Fet
  Usortert liste - bruk <li> for å begynne hvert listepunkt<ul> <li>Første punkt</li> <li>Andre punkt</li> </ul>
  • Første punkt
  • Andre punkt
  Sortert liste - bruk <li> for å begynne hvert listepunkt<ol> <li>Første punkt</li> <li>Andre punkt</li> </ol>
  1. Første punkt
  2. Andre punkt
  Ingen hjelp tilgjengelig for stikkordet li.
  Avsnittstagger legges vanligvis til automatisk, men du kan bruke denne taggen for å sette inn ekstra avsnitt.<p>Første avsnitt</p> <p>Andre avsnitt</p>

  Første avsnitt

  Andre avsnitt

  Linjeskift-tagger legges vanligvis til automatisk, men du kan bruke denne taggen til å legge til ekstra linjeskift. Denne taggen opptrer ikke i et start/slutt par som andre tagger. Bruk det ekstra "/"-tegnet i taggen for å sikre kompatibilitet med XHTML 1.0.Tekst med <br /> linjeskiftTekst med
  linjeskift

  De fleste uvanlige tegn kan skrives direkte inn uten noen problemer.

  Hvis du støter på problemer, kan du prøve å bruke HTML tegnkoder. Bruk f.eks. &amp; for å vise et ampersand & tegn. Se dessuten den komplette liste av tegnkoder. Noen vanlig tegnene er:

  TegnbeskrivelseDu skriverDu får
  og-tegnet&amp;&
  Større enn&gt;>
  Mindre enn&lt;<
  Siteringstegn&quot;"
 • Linjeskift og avsnitt gjenkjennes automatisk. Linjeskiftmerket <br/> og avsnittsmerkene <p> og </p> settes inn automatisk. Hvis avsnitt ikke gjenkjennes, sett inn noen ekstra tomme linjer.