Har du lyst til å gjøre en forskjell i et annet menneskes liv? Er du en god lytter? Lyst til å engasjere deg i noe meningsfullt?

Nå ser vi etter nye frivillige til Ungdomstelefonen!

Hva er Ungdomstelefonen?

Ungdomstiden er for mange en tid med store spørsmål, og da kan det være fint å ha noen å snakke med. Derfor finnes Ungdomstelefonen.

Vi er en lavterskeltjeneste som svarer på spørsmål om kjønn, seksualitet og identitet. Ungdom kan henvende seg til oss anonymt på telefon, chat og via meldingstjeneste.

I fjor hadde vi over 1500 henvendelser, og Ungdomstelefonen betyr mye for mange.

Ungdomstelefonen drives av fantastiske frivillige og vi ønsker alltid nye, engasjerte frivillige velkommen. Kanskje er det deg?

Å være frivillig i Ungdomstelefonen​

Som frivillig i Ungdomstelefonen svarer du på henvendelser fra ungdom med spørsmål om kjønn, seksualitet og identitet. 

Å være frivillig i Ungdomstelefonen er utfordrende, men også fantastisk givende og meningsfylt. Det er en mulighet til å virkelig gjøre en positiv forskjell i et annet menneske sitt liv. 

Kanskje har du selv vært ung og skeiv og ønsket at det var noen du kunne snakke med? Som frivillig i Ungdomstelefonen kan du være den du selv skulle ønske var der for deg da du trengte det.

Alle våre frivillige får grundig opplæring og mulighet til å delta på kurs og faglige samlinger.

For å være frivillig i ungdomstelefonen må du være over 18 år og bo i Osloområdet.

Les mer om å være frivillig i Ungdomstelefonen: http://ungdomstelefonen.no/om-oss#Frivillig-hos-oss

Har du lyst til å gjøre en forskjell? Eller har du bare lyst til å vite mer om å være frivillig i Ungdomstelefonen? Så send en mail til: frivillig@ungdomstelefonen.no