Noen å snakke med?

Noen ganger har man spørsmål man ikke helt vet hvem man kan stille til. Kanskje er du forelsket i noen du ikke trodde du kunne være forelska i. Kanskje du opplever å ha det kjipt. Eller kanskje det har skjedd noe bra du bare MÅ dele. Kanskje søker du et sted hvor du kan være sosial og møte andre. Da er det godt å ha noen å snakke med. 

Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat-, og meldingstjeneste. Her kan du dele dine spørsmål og tanker om alt fra seksualitet, til kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud, sikrere sex, eller hva du måtte lure på. Foruten å ringe oss kan du sende oss spørre oss spørsmål på meldingstjenesten eller chatte med oss over internett.

Når du ringer oss vil du bli besvart av en av våre frivillige telefonvakter. De som er vakt på telefonen har selv vært i den situasjonen at de må finne ut av hvem de er og vet hvordan det kan være. Du kan være trygg på at det som blir sagt blir mellom oss. Ingen spørsmål er dumme!

 

Ungdomstelefonen holder åpent søndag-torsdag kl 18.00 - 22.00.

 

Spør oss!

Om det er noe du lurer på kan du sende spørsmål direkte til oss. Det eneste vi ber om er mailadressen din, slik at vi kan sende deg et svar tilbake. Forutenom dette er du helt anonym og spørsmålet ditt blir ikke publisert noe sted.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift

Basic

  • Tillatte HTML-tagger: <em> <strong> <ul> <ol> <li> <p> <br>
  • Automatisk linjeskift

Chat med oss

Ikke helt klar for å ringe? Chat med oss! 

Chatten er helt gratis og helt anonym.

Chatten holder åpent tirsdag-torsdag kl 18.00 - 22.00.