Gå til innholdet

Ring oss

400 00 777

Chat med oss

(tirsdag-torsdag 18.00-22.00)
Telefontjenesten vår må dessverre holde stengt fra 29. oktober og fremover på grunn av korona-restriksjoner i Oslo. Chatten og meldingstjenesten vår er fortsatt åpen. Vi åpner telefonen igjen med én gang det er forsvarlig.”

Seksualitet, følelser, kjønn eller identitet? Snakk med oss!

Ungdomstelefonen er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, følelser, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex.

Vi er verken psykologer, helsesykepleiere eller lærere. Vi er unge voksne mellom 18 år og 30 år som selv har vært unge og forvirra. Nå er vi tryggere på hvem vi er og vil gjerne hjelpe deg å bli det samme.

Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat- og meldingstjeneste. Chat og meldingstjenesten er gratis. Det koster vanlig mobiltakst å ringe Ungdomstelefonen.

Åpningstider tlf: søndag-torsdag 18.00-22.00

Åpningstider chat: tirsdag-torsdag 18.00-22.00

400 00 777

Frivillig hos oss?

Har du funnet ut av hvem du er og er trygg på deg selv? Har du kanskje gjort deg noen erfaringer som kunne vært til hjelp for andre? Hva med å hjelpe andre unge som er i samme situasjon som du var!

Hvor kan jeg finne ut mer?

Her finner du lenker til aktivitetstilbud, helsetilbud, interesseorganisasjoner, nettsteder, klubber og andre tilbud for skeive.

Bestill materiell

Ungdomstelefonen har stilige plakater og visittkort til bruk på skoler, helsestasjoner, aktiviteter og arrangementer, osv.