Om Ungdomstelefonen

Ungdomstelefonen (UT) er Skeiv Ungdoms telefontjeneste. Vi er finansiert gjennom støtte fra Helsedirektoratet, og er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex.

Telefonvaktene har taushetsplikt, og innringere kan være anonyme. Vi besvarer også henvendelser fra familie, venner og offentlige hjelpeapparater.

Våre telefonvakter er unge som jobber på frivillig basis, og mange har selv erfaring og kunnskap om det å være skeiv og å finne tilhørighet i et sosialt nettverk.

Frivillig hos oss

"Hvem er jeg?" var et spørsmål du kanskje stillte deg selv da du var yngre og skulle finne ut av din identitet. Det er et vanlig spørsmål, og handler om identitet og gruppetilhørighet. For de som holder på å finne ut av sin seksualitet og kjønnsidentitet, er det gjerne et enda større spørsmål.

Er du blant de som allerede har funnet ut av din identitet, eller har du kanskje gjort deg noen erfaringer som kunne vært til hjelp for andre? Hva med å hjelpe andre unge som er i samme situasjon som du var i før?

Ungdomstelefonen drives på frivillig basis, og du forplikter deg til tre vakter og én skoleringskveld per måned. Foruten god samvittighet får du middag hver vakt, unik kursing og opplæring, attest og muligheten til å ta del i et ungt, flott miljø.

Om du er interessert eller har noen spørsmål, send en e-post til frivillig@ungdomstelefonen.no og fortell litt om deg selv. For å bli frivillig i Ungdomstelefonen bør du bo i Oslo eller nærliggende områder.

 

Kontakt oss

For generelle henvendelser kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt eller gjennom kontaktinformasjonen under:

Adresse:
Skeiv Ungdom
Tollbugata 24
0157 Oslo

Telefon: 23 10 39 36
E-post: post@ungdomstelefonen.no
Organisasjonsnummer: 987 184 086
 

Dersom du har spørsmål tilknyttet profilering eller andre relevante henvendelser, ta kontakt med leder eller ungdomstelefonsekretær.

Camilla Mariell Olufsen, leder 
E-post: camilla@skeivungdom.no 
Telefon: 480 65 115

Aurora Salmelid, ungdomstelefonsekretær
E-post: aurora@ungdomstelefonen.no
Telefon: 476 05 874

Kontaktskjema

Bestille materiell

Ungdomstelefonen har plakater og visittkort til bruk på skoler, helsestasjoner, aktiviteter, arrangementer, osv. Disse kan bestilles ved å fylle ut adresseinformasjon og hva du ønsker av materiell. Vi sender ut to av hver plakat. Gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å velge hvilken plakat man får tilsendt. Om det er behov for flere, vennligst skriv dette i skjemaet. Tjenesten er gratis.

Bestillingsskjema