Snakk med oss

Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms hjelpetjeneste på telefon, chat og melding. Vi ønsker å tilby et trygt rom hvor kan dele dine spørsmål og tanker om alt fra seksualitet, til kjønn, identitet, forelskelse, aktivitetstilbud, sex eller hva enn du måtte ha behov for å snakke om.

Hvem er Ungdomstelefonen?

Når du kontakter oss får du snakke og chatte med andre unge frivillige. De frivillige har selv erfaring med å være bifil, homofil, trans, lesbisk, panfil, ikke-binær med mer. Vi kan ikke garantere at du treffer noen akkurat lik deg, men vi kan garantere at du vil møte på noen som har vært gjennom prosessen med å finne ut hvem man er og som har kjent på hvordan det er å bryte med forventninger til kjønn og seksualitet. 

Alle våre frivillige må gjennom en rekke kompetansehevende kurs for å kunne snakke med dere.

Du kan snakke trygt og åpent med oss

Det er trygt å snakke med oss. Hos oss er du helt anonym både når du ringer, skriver melding og chatter. Det vil si at vi ikke vet mer om deg enn det du selv velger å dele. Det du sier blir mellom oss. 

Kun i helt spesielle tilfeller der det er snakk om at avvergelsesplikten er utløst, vil det være mulig for politiet å hente ut IP-adresse. Les mer om dette på Plikt.no.