Snakk med oss

Noen ganger har man spørsmål man ikke helt vet hvem man kan stille de til. Kanskje er du forelsket i noen du ikke trodde du kunne være forelska i. Kanskje du opplever å ha det kjipt. Eller kanskje det har skjedd noe bra du bare MÅ dele. Kanskje søker du et sted hvor du kan være sosial og møte andre. Da er det godt å ha noen å snakke med.

Hvem er Ungdomstelefonen?

Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat-, og meldingstjeneste. Her kan du dele dine spørsmål og tanker om alt fra seksualitet, til kjønn, identitet, forelskelse, aktivitetstilbud, sex, eller hva enn du måtte ha behov for å snakke om.

Når du kontakter oss vil du bli besvart av en av våre frivillige. De frivillige har selv vært i den situasjonen at de har måttet finne ut av hvem de er og vet hvordan det kan være. Mange av våre frivillige har erfaring med å være skeiv og er nå tryggere på hvem de er og ønsker å hjelpe andre blir det samme.

Alle våre frivillige må gjennom en rekke kompetansehevende kurs for å kunne snakke med dere.

Du kan snakke trygt og åpent med oss

Det er trygt å snakke med oss. Hos oss er du helt anonym både når du ringer, skriver melding og chatter. Det vil si at vi ikke vet mer om deg enn det du selv velger å dele. Det du sier blir mellom oss. 

Kun i helt spesielle tilfeller der det er snakk om at avvergelsesplikten er utløst, vil det være mulig for politiet å hente ut IP-adresse. Les mer om dette på Plikt.no.