Gå til innholdet

Bli frivillig hos oss

“Hvem er jeg?” var et spørsmål du kanskje stillte deg selv da du var yngre og skulle finne ut av din identitet. Det er et vanlig spørsmål, og handler om identitet og gruppetilhørighet. For de som holder på å finne ut av sin seksualitet og kjønnsidentitet, er det gjerne et enda større spørsmål.

Er du blant de som allerede har funnet ut av din identitet, eller har du kanskje gjort deg noen erfaringer som kunne vært til hjelp for andre? Hva med å hjelpe andre unge som er i samme situasjon som du var i før?

Ungdomstelefonen drives på frivillig basis, og du forplikter deg til tre vakter og én skoleringskveld per måned. Foruten god samvittighet får du middag hver vakt, unik kursing og opplæring, attest og muligheten til å ta del i et ungt, flott miljø.

Om du er interessert eller har noen spørsmål, send en e-post til frivillig@ungdomstelefonen.no og fortell litt om deg selv. For å bli frivillig i Ungdomstelefonen bør du bo i Oslo eller nærliggende områder og du må være mellom 18 og 30 år gammel.

 

2 + 11 =