Gå til innholdet

Bli frivillig hos oss

“Hvem er jeg?” var et spørsmål du kanskje stilte deg selv da du var yngre og skulle finne ut av din identitet. Det er et vanlig spørsmål, og handler om identitet og gruppetilhørighet. For de som holder på å finne ut av sin seksualitet og kjønnsidentitet, er det gjerne et enda større spørsmål.

Er du blant de som allerede har funnet ut av din identitet, eller har du kanskje gjort deg noen erfaringer som kunne vært til hjelp for andre? Hva med å hjelpe andre unge som er i samme situasjon som du var i før?

Ungdomstelefonen drives på frivillig basis, og du forplikter deg til to-tre vakter per måned, i tillegg til de kurs og veiledningsgrupper som blir tilbudt. Foruten god samvittighet får du middag hver vakt, unik kursing og opplæring, attest og muligheten til å ta del i et ungt, flott miljø.

Søknadsfrist for neste opptak er 23.januar 2022, med kurs på mandags ettermiddager i januar og februar.

Du melder deg som frivillig ved å søke oss opp på frivillig.no eller fylle ut kontaktskjema nedenfor. 

Er du litt usikker og har litt spørsmål om det å være frivillig kan du sende en e-post til marlen@skeivungdom.no. For å bli frivillig i Ungdomstelefonen bør du bo i Oslo eller nærliggende områder og du må være mellom 18 og 30 år gammel.

 

3 + 2 =