Nyttige nettsider

Skeiv sexhåndbok

Skeiv sexhandbok er vår egen nettside hvor du kan lese om alt du lurer på angående seksuell praksis, kropp og følelser.

Gratis kondomer

Helsenorge har sørget for en enkel og anonym måte å bestille kondomer og glidemiddel på internett. Kommer i posten som anonym pakke.

Endring av juridisk kjønn

En kort guide til hvordan endre juridisk kjønn. Guiden er utviklet som et samarbeid mellom Foreningen FRI og Pasientorganisasjonen for kjønnsinkongruens.

Ung.no

Ung.no er en offentlig informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. All informasjon som er publisert på ung.no er kvalitetskontrollert og godkjent, slik at du kan være sikker på at det som står er sant og riktig.

Blikk

Blikk er Norges største skeive magasin og kombinerer informasjon og underholdning. Den finnes både i papirformat og som nettutgave.

Chemfriendly

Chemfriendly Norge er en organisasjon som arbeider for å spre kunnskap om risikoreduserende og overdose- forebyggende rusbruk blant skeive og sexarbeidere i Norge.

Rusopplysningen

Rusopplysningen har som mål å levere nøktern og nyttig informasjon uten å moralisere. Ved å opplyse om virkning, risiko og forholdsregler ved bruk av ulike rusmidler, håper vi å forebygge skade.