Gå til innholdet

Om oss

Ungdomstelefonen (UT) er Skeiv Ungdoms telefontjeneste. Vi er finansiert gjennom støtte fra Helsedirektoratet, og er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex.

Telefonvaktene har taushetsplikt, og innringere kan være anonyme. Vi besvarer også henvendelser fra familie, venner og offentlige hjelpeapparater.

Våre telefonvakter er unge som jobber på frivillig basis, og mange har selv erfaring og kunnskap om det å være skeiv og å finne tilhørighet i et sosialt nettverk.

For generelle henvendelser kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt eller gjennom kontaktinformasjonen ved siden av. Dersom du har spørsmål tilknyttet profilering eller andre relevante henvendelser, ta kontakt med leder eller ungdomstelefonsekretær.

For bestilling av plakater og visittkort til helsestasjoner, skoler og ligende vennligst fyll ut kontaktskjemaet og skriv hvor mange plakater/visittkort dere vil ha og hvilken adresse dere vil vi skal sende det til.

Kontakt oss

6 + 2 =

Telefon: 23 10 39 36

E-post: post@ungdomstelefonen.no
Organisasjonsnummer: 987 184 086
Dersom du har spørsmål tilknyttet profilering eller andre relevante henvendelser, ta kontakt med leder eller ungdomstelefonsekretær.

Camilla Mariell Olufsen, leder 
E-post: camilla@skeivungdom.no
Telefon: 480 65 115

Aurora Salmelid, ungdomstelefonsekretær
E-post: aurora@ungdomstelefonen.no
Telefon: 476 05 874

0
Connecting
Please wait...
Vi er ikke pålogget

Vi er ikke pålogget for øyeblikket. For å se åpningstider for chatten, besøk vår hjemmeside. Velkommen tilbake :)

Vi er pålogget!
* Din melding
Vi er pålogget!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?