Gå til innholdet

Noen å snakke med?

 

Noen ganger har man spørsmål man ikke helt vet hvem man kan stille til. Kanskje er du forelsket i noen du ikke trodde du kunne være forelska i. Kanskje du opplever å ha det kjipt. Eller kanskje det har skjedd noe bra du bare MÅ dele. Kanskje søker du et sted hvor du kan være sosial og møte andre. Da er det godt å ha noen å snakke med.

Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat-, og meldingstjeneste. Her kan du dele dine spørsmål og tanker om alt fra seksualitet, til kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud, sikrere sex, eller hva du måtte lure på. Foruten å ringe oss kan du sende oss melding via meldingstjenesten eller chatte med oss over internett.

Når du ringer oss vil du bli besvart av en av våre frivillige telefonvakter. De som er vakt på telefonen har selv vært i den situasjonen at de må finne ut av hvem de er og vet hvordan det kan være. Du kan være trygg på at det som blir sagt blir mellom oss. Ingen spørsmål er dumme!

 

Ungdomstelefonen holder åpent søndag-torsdag kl 18.00 – 22.00.

v

Chat med oss

(søndag-torsdag 18.00-22.00)

Ring oss

(tirsdag-torsdag 18.00-22.00)

Send melding!

Om det er noe du lurer på kan du sende spørsmål direkte til oss. Det eneste vi ber om er mailadressen din, slik at vi kan sende deg et svar tilbake. Vi mottar verken e-postadressen eller IP-adressen din, så du er helt anonym. Meldingene vil ikke bli publisert noe sted så alt du sier blir mellom oss.

Vennligst vis at du ikke er en robot