Gå til innholdet

Religion og tro

Religion og tro er en viktig del av livet til mange mennesker. Å kombinere tro og identitet kan være utfordrende hvis man blir møtt av kunnskapsmangel og dogmatiske holdninger, samtidig viser meningsmålinger at kirken er delt i spørsmål om at samkjønnspar kan gifte seg i kirken og flere og flere er positive til kirkelig vigsel. Og hvis man har noen spørsmål så er det godt å vite at det finnes noen åpne og inkluderende organisasjoner som viser at man være seg selv og beholde sin tro.

 

Norges kristelige studentforbund

Norges kristelige studentforbund er et åpent og inkluderende kristent møtested for tenkende og engasjerte unge mennesker. De jobber for fred, rettferdighet og likestilling gjennom gudstjenester, sosiale, politiske og kulturelle aktiviteter.

 

Åpen kirkegruppe

Åpen Kirkegruppe er et kristent fellesskap for lesbiske og homofile. De har møteplasser for personer som er kristne og skeive og har fra tid til annen skeive gudstjenester.

 

Skeiv verden

Skeiv verden samler en bred kunnskap og erfaringer om hvordan det er å være skeiv, religiøs og flerkulturell. De har treff hver torsdag og en egen ungdomsgruppe.